Nicole Moonen – Spierpijn een onaangename beloning na een pittige workout.

“Spierpijn een onaangename beloning na een pittige workout” is de tekst die ik 8 jaar geleden, na de eerste CrossFit les bij Primal, heb gepost op Facebook.

Mijn eerste lessen van het Newborn programma bij Primal waren een openbaring. Sporten kan, op de spierpijn na, best leuk zijn. Ik zag toen in de lessen voor en na de Newborn les mede CrossFitters oefeningen doen waarvan ik het bestaan niet wist. Toes to bar, burpees maar Ik was met name onder de indruk van de handstand push up, het enige wat ik dacht was “wow dat wil ik ook!” Voordat ik het wist was mijn CrossFit verslaving geboren.

Nu 8 jaar later is Crossfit een heel groot onderdeel van mijn leven geworden. Samen met mijn hubby en buddy ben ik 4 soms 5 keer per week te vinden bij Primal. Niet alleen omdat CrossFit zo leuk is maar ook omdat de community zo tof is. 

  • Instagram: @fit_vovo
  • Facebook: Nicole Moonen

Delen mag altijd!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Oh yeah!

There's more

wist je dat

Kleding en fitness twee totaal verschillende werelden zijn.

Daarom is To-Impress onze partner op heb gebied van kleding en merchandise.