Luca Pau – Hoe een kort personal training traject je kan helpen.

Bij personal training word je begeleid aan de hand van een op maat gemaakt trainingsprogramma om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Het draait dus puur om één-op-één aandacht. 

De redenen/doelstellingen om een personal training traject af te nemen verschillen enorm. In deze testimonial laten we Luca Pau aan het woord. Luca sport al meerdere jaren bij Primal en was in de switch naar een nieuwe baan in een sportdip beland. 

In zijn verhaal lees je hoe hij dit ervaarde (voor veel mensen vast een feest van herkenning) en hoe een kort personal training traject hem weer heeft geholpen om het ritme en plezier in CrossFit weer terug te krijgen. 

Luca, take it away: 

Ik heb altijd met heel veel plezier CrossFit beoefend. Toen ik ermee begon dacht ik zelfs  “ik wou dat ik dit eerder had ontdekt!” 

Echter een jaar geleden kreeg ik een nieuwe baan en had ik daardoor nog maar weinig tijd om te sporten. Uiteindelijk veranderde dit gelukkig en kreeg ik wel weer meer tijd. Het begon weer te kriebelen om weer te gaan sporten. Alleen, om de een of andere reden kon ik niet genoeg motivatie opbrengen om te gaan. 

Af en toe dacht ik dan “dinsdag ga ik weer” en soms ook “ja nu ga ik echt”, maar uiteindelijk kwam het er niet meer van. Het werd nóg moeilijker toen ik eenmaal echt merkte dat mijn conditie erg achteruit was gegaan. Ik wilde heel graag maar ik kon me er niet toe zetten en ik weet nog steeds niet wat precies de drempel was.

In gesprek met Willem kwam de optie van personal training voorbij en dat vond ik wel interessant. Ik bedacht me dat ik op die manier een stok achter de deur zou hebben om ook echt te gaan. Daarbij kon ik met een gepersonaliseerd traject mijn conditie weer op peil brengen.

Via Willem ben ik toen in contact gekomen met Joris. Met hem heb ik besproken wat mijn doelen waren; mijn conditie op pijl brengen en de motivatie om te sporten weer terugkrijgen.

In de eerste les hebben we een nulmeting gedaan. Deze was op dat moment ontzettend zwaar en ik moest er dan ook echt van bijkomen na de personal training. De weken erop hebben we telkens een andere lift voorbij laten komen en sloten we de training af met een WOD. In alle trainingen wist Joris alles goed en met veel geduld uit te leggen. 

Mijn liefde voor CrossFit werd hierdoor weer aangewakkerd en begon beetje bij beetje te groeien. De motivatie begon steeds meer terug te komen!

Uiteindelijk hebben we in de laatste les de eindmeting gedaan (een herhaling van de nulmeting). Ik was zo blij, de resultaten logen er niet om! Ik had mijn tijd bij van de WOD met meer dan 2 minuten verbeterd. 

Ondertussen ben ik alweer bijna twee maanden terug in de reguliere lessen. Ik ga weer twee keer in de week met plezier naar de box. Ik heb zelfs meegedaan aan de Primal Games (zie foto’s).

Ik ben echt heel blij dat ik voor personal training heb gekozen om mijn motivatie terug te krijgen omdat ik nu weer de sport doe, waar ik altijd zoveel plezier in heb gehad.

Als laatste wil ik Willem bedanken voor het opperen van het idee om personal training te gaan doen en vooral ook Joris voor de goede en leuke lessen die we hebben gehad!

Delen mag altijd!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Oh yeah!

There's more

wist je dat

Kleding en fitness twee totaal verschillende werelden zijn.

Daarom is To-Impress onze partner op heb gebied van kleding en merchandise.