Primal update November 2021

First things first.

Trainer Maickel Biemans is vader geworden van dochter Saar!!! 

Wij wensen Maickel, Ryanne en de twee grote broers Bram en Luuk veel geluk samen. 

Weightlifting PR Day.

De Olympische stijl van gewichtheffen is een discipline waarbij men een zo zwaar mogelijke halterstang probeert op te tillen doormiddel van twee lifts; de snatch en de clean & jerk

Elke atleet krijgt drie pogingen in beide lifts. Het totaalgewicht van de twee zwaarste succesvolle lifts vormen je score. 

Op 20 november organiseren we Weightlifting PR Day. Ben jij all about barbells en bumperplates? Schrijf je dan in voor dit event!

24H AMRAP & Stichting Metakids.

De 24H AMRAP start op 11 december om 12:00u en eindigt op 12 december om 12:00u. Elk uur worden er drie nieuwe bewegingen gepubliceerd in een online dashboard. Om in de race te blijven en door te mogen gaan naar het volgende uur dien je als team minimaal 500 reps te maken. 

De bewegingen mogen alleen in carrousel-stijl worden volbracht, dit betekent dat één atleet werkt terwijl de andere vijf rusten. Een team bestaat uit zes deelnemers, waarvan minimaal twee vrouwen. 

Het team wat aan het einde van de 24 uur de meeste reps heeft gemaakt is de winnaar.

Met de deelname aan de 24H AMRAP steunen we tegelijkertijd Stichting Metakids. Stichting Metakids steunt onderzoek naar metabole ziekten. Metabole ziekten staan in de top 3 doodsoorzaken onder kinderen. 

Metabole ziekten zijn slopers en maken een kinderlichaam kapot. In alle gevallen wordt een kind zonder behandeling ziek en begint een proces van aftakeling. Dit kan zo snel gaan dat de eerste verjaardag niet eens wordt gehaald. Met onderzoek kan dit grote leed voorkomen worden.

This ’n that.

22 t/m 29 november – 1 RM Testweek

In deze week testen we de hele week de 1 Rep Max van de back squat, deadlift en shoulder press.

Elke training krijg je de optie om deze lifts te testen. Alle WODs zijn die week endurance based.

Zorg dat je aan het einde van de week alle lifts hebt getest, het komende half jaar gaan we namelijk weer aan de slag met percentages van deze lifts.

28 november – GRYP Voedingsseminar (afgelast)

Vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus is de GRYP Voedingsseminar komen te vervallen. Lees de volledige reactie van GRYP hierover op Instagram, klik hier.

12 december – Eindejaars-‘koffieborrel’

Ter afsluiting van het jaar organiseren we op zondag 12 december de eindejaars-‘koffieborrel’. Om de deelnemers aan de 24H AMRAP en Stichting Metakids te steunen, staat de borrel gepland op 12 december in de ochtend van 10u – 12u. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel!

Rooster info

Vanaf 29 november start er in de Weightlifting les een nieuwe negenweekse cyclus. Hierin starten we weer opnieuw met de opbouw naar een 1 RM voor de snatch en clean & jerk.

Met ingang van de nieuwe cyclus voeren we twee wijzigingen door:

  1. De weightlifting les wijzigt op donderdag van 21:00u naar 18:00u. Hiermee wijzigt de CrossFit les van 18:00u naar 21:00u.  Check het nieuwe rooster in de app vanaf week 48.
  2. Vrij trainen door weightlifters is niet meer mogelijk.

Delen mag altijd!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Oh yeah!

There's more

Primal update mei 2024.

Primal update mei 2024.

8 & 9 JUN – 24H AMRAP. Van 8 op…
Primal update april 2024.

Primal update april 2024.

CrossFit Endurance van start. Uit de ledenenquête bleek dat er…
Primal update maart 2024.

Primal update maart 2024.

Terugkoppeling ledenenquête. In het kader van ‘goed werk heeft tijd…
Primal update februari 2024.

Primal update februari 2024.

Even iets anders… Wellicht wist je het al, maar misschien…

wist je dat

Kleding en fitness twee totaal verschillende werelden zijn.

Daarom is To-Impress onze partner op heb gebied van kleding en merchandise.