24 Hour AMRAP 2021

Tijdens de 24H AMRAP strijd je in een team van totaal zes deelnemers realtime tegen honderden andere teams van over de hele wereld.

Daarbij steun je door deelname aan de 24H AMRAP bij Primal ook direct het goede doel Stichting Metakids. Deze stichting steunt onderzoek naar metabole ziekten, welke in de top 3 staan van doodsoorzaken onder kinderen.

Wat is de 24H AMRAP?

De 24H AMRAP start op 11 december om 12:00u en eindigt op 12 december om 12:00u. Elk uur worden er drie nieuwe bewegingen gepubliceerd in een online dashboard. Om in de race te blijven en door te mogen gaan naar het volgende uur dien je als team minimaal 500 reps maken. 

De bewegingen mogen alleen in carrousel-stijl worden volbracht, dit betekent dat één atleet werkt terwijl de andere vijf rusten. Een team bestaat uit zes deelnemers, waarvan minimaal twee vrouwen. 

Het team wat aan het einde van de 24 uur de meeste reps heeft gemaakt is de winnaar.

Klik hier en lees alle details over het event.

*Fun fact; de 24H AMRAP is in 2013 opgezet door Renato van Bloemenhuis en wordt nog altijd door hem georganiseerd. 

Ik ben down, hoe kan ik deelnemen? 

Wat tof! Wanneer je wilt deelnemen dan kun je jouw team inschrijven op de website van de 24H AMRAP, klik hier!

Wil je meedoen en heb je nog geen team? Zoek dan wat mensen bij elkaar in je omgeving die net zo gek… uhh enthousiast zijn om mee te doen als jij. Een handige tool die hierbij kan helpen is Team MatchUp. Klik hier om de app te downloaden op je telefoon.

*Nog een fun fact; Team MatchUp is bedacht en ontwikkeld door primate Paul Wacanno.

Mooi event gekoppeld aan een mooi doel.

Met de deelname aan de 24H AMRAP steunen we tegelijkertijd Stichting Metakids. Stichting Metakids steunt onderzoek naar metabole ziekten. Metabole ziekten staan in de top 3 doodsoorzaken onder kinderen. 

Metabole ziekten zijn slopers en maken een kinderlichaam kapot. In alle gevallen wordt een kind zonder behandeling ziek en begint een proces van aftakeling. Dit kan zo snel gaan dat de eerste verjaardag niet eens wordt gehaald. Met onderzoek kunnen we dit grote leed voorkomen.

Wanneer je deelneemt aan de 24H AMRAP ontvang je alle informatie die nodig is om ons te helpen dit goede doel te steunen. 

Newborn Primate Program

Het Newborn Primate Program is een ideale kennismaking met CrossFit en creëert een fijne basis voor deelname aan het reguliere lesprogramma.

Delen mag altijd!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Oh yeah!

There's more

wist je dat

Kleding en fitness twee totaal verschillende werelden zijn.

Daarom is To-Impress onze partner op heb gebied van kleding en merchandise.