Primal update Mei 2022

24H AMRAP voor Metakids.

De 24H AMRAP start op 11 juni om 12:00u en eindigt op 12 juni om 12:00u.

Elk uur worden er drie nieuwe bewegingen gepubliceerd in een online dashboard. Om in de race te blijven en door te mogen gaan naar het volgende uur dien je als team minimaal 500 reps te maken. 

De bewegingen mogen alleen in carrousel-stijl worden volbracht, dit betekent dat één atleet werkt terwijl de andere vijf rusten. Een team bestaat uit zes deelnemers, waarvan minimaal twee vrouwen. 

Kijk op het event bord in de gym of download Team MatchUp om te zien bij welke teams je nog aan kan sluiten of om een team te maken.

Al bijna €2000,- ingezameld voor Stichting Metakids!

Met de deelname aan de 24H AMRAP steunen we tegelijkertijd Stichting Metakids. Stichting Metakids steunt onderzoek naar metabole ziekten.

Metabole ziekten staan in de top 3 doodsoorzaken onder kinderen. 

Metabole ziekten zijn slopers en maken een kinderlichaam kapot. In alle gevallen wordt een kind zonder behandeling ziek en begint een proces van aftakeling. Dit kan zo snel gaan dat de eerste verjaardag niet eens wordt gehaald. Met onderzoek kunnen we dit grote leed voorkomen.

Helaas kon de winter editie van de 24H AMRAP niet doorgaan in verband met de “C-woord” maatregelen. In de aanloop naar het event is er destijds wel al €1985,- ingezameld. 

Help ons deze trend doorzetten en doneer! 

Comrades in Arms + End of Season BBQ 2022!

Op 2 juli staan Comrades in Arms (CIA) en de End of Season BBQ (EOS) weer gepland. De aanmeldingen druppelen al lekker binnen.

Nieuw bij de club en geen idee waar we het over hebben?

In short:
Comrades in Arms is Primal buddy throwdown van het jaar. Fun is the name of the game! Dit jaar is de mixed couples (man/vrouw) editie.

Aansluitend aan dit event organiseren we de End of Season BBQ. Apengezellig, lekker happen, lekker lachen én de viering van inmiddels 8 jaar Primal

Nice to know.

Targeting Hour, zondag.

U vraagt, wij draaien. U komt niet, draaien wij gewoon nog een keer.  

Gezien de lage opkomst wijzigen we Targeting Hour op zondag naar 9:00u (in plaats van 12:00u).

Mei is een testmaand, bij voldoende animo blijft het uur ingeroosterd. Zo niet, dan komt dit uur te vervallen vanaf juni. 

Abo tips.

De vakantieperiode komt er weer aan. Ga je voor een langere periode op vakantie, houd er dan rekening mee dat je jouw abonnement hierop aanpast.

Wil je wel komen sporten maar weet je op voorhand al dat je de credits niet op krijgt, wijzig naar een abonnement met minder credits. Zie je helemaal geen kans om te komen sporten, zet je abonnement op pauze. 

Wijzigingen en pauzes graag tijdig doorgeven, aka één maand voor de betreffende vakantie.

24 Hour AMRAP 2022

Tijdens de 24H AMRAP strijd je in een team van totaal zes deelnemers realtime tegen honderden andere teams van over de hele wereld.

Delen mag altijd!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Oh yeah!

There's more

Primal update April 2022

Primal update April 2022

Bring a friend! Een ideale kans om op een laagdrempelige…
Primal update Maart 2022

Primal update Maart 2022

Sportbit = Live! Een handig weekoverzicht van de lessen.Een whiteboard…
Primal update Februari 2022

Primal update Februari 2022

Het is februari! Yes! Het is februari en we zijn…

wist je dat

Kleding en fitness twee totaal verschillende werelden zijn.

Daarom is To-Impress onze partner op heb gebied van kleding en merchandise.