Corona update 28-11-2021.

Aan alle bewoners onder een steen

Mocht je de afgelopen dagen onder een steen hebben geleefd, laat ons je even bij praten.

Vanaf vandaag geldt er een avondlockdown. Als sportschol zijn we hierdoor verplicht om onze deuren te sluiten van 17:00u ’s middags tot 5:00u ’s ochtends. 

De nieuwe maatregelen gelden tenminste tot en met 18 december. De situatie wordt door het kabinet op dinsdag 14 december opnieuw beoordeeld.

Accept the things you can not change.

Na de aankondiging van de nieuwe maatregelen hebben Koen en Willem een 1 min AMRAP ’tranen met tuiten’ gedaan.

Hoewel dit een intense minuut was, wisten zowel Willem als Koen zich daarna goed te herpakken. In de ‘denken in mogelijkheden’ EMOM die volgde, hebben ze beide een mooi resultaat weten neer te zetten.

Check hieronder de resultaten van die sessie. 

Lessen verhuisd.

In totaal zijn er 19 lessen geschrapt na 17:00u. Alle 19 lessen hebben een nieuwe plek gekregen in het rooster tussen 7:00u en 17:00u.

Precies net zo veel plek om in te schrijven! Check het nieuwe lesrooster in de app.

Open Box.

‘Open Box’, ook bekend als ‘vrij trainen zonder directe begeleiding’. Laten we eerlijk zijn; wij zijn er geen fan van. Professionele begeleiding hebben we namelijk hoog in het vaandel staan. 

Echter, bijzondere situaties vragen om bijzondere maatregelen. Hierdoor zijn alle vrije uren ingevuld met Open Box uren. Open Box is toegankelijk voor maximaal 20 personen en kost 1 credit. 

Optioneel: Dubbele lessen / Deelnemersaantal ophogen.

Om alle leden te voorzien van een CrossFit les monitoren we de bezetting van het nieuwe rooster nauwlettend. Wanneer bepaalde uren constant snel vol zitten, dan doen we ons best om er een tweede lesuur op dezelfde tijd naast te zetten. 

Een andere optie is om het maximale deelnemersaantal van de betreffende les op te hogen van 10 naar 12, 14 of 16 deelnemers. 

Deze keuze dienen we per situatie te overwegen, aangezien dit afhankelijk is van onder andere het animo voor de les, het aantal beschikbare trainers, de dan geldende richtlijnen, etc.

Just to be clear; in het geval we dubbele lessen toevoegen of het deelnemersaantal verhogen, dan is dat een tijdelijke maatregel.

Wijzig je abo indien nodig.

Zorgt de avondlockdown ervoor dat je minder frequent kunt komen sporten?

Bummer… 

Weet in ieder geval dat je abonnement het hele jaar door te wijzigen is, zowel omhoog als omlaag. Op die manier hoef je nooit te betalen voor onnodige credits. 

Je wijzigt je abonnement gemakkelijk door dit te melden aan Koen of Willem in de gym of stuur een mail naar info@primal.nl.

Last but not least.

Credits op peil.

Het volledige lesrooster is gewijzigd. Wanneer jij op een uur stond ingeschreven dat is verwijderd, dan ben je jouw credit kwijt.

No spang. Die credit is direct weer bijgeboekt.

24H AMRAP = Canceled.

Met de huidige maatregelen is het helaas niet mogelijk om de 24H AMRAP te hosten in onze gym. Ben jij een deelnemer van dit event dan nemen we in de loop van de komende week contact met je op over de afhandeling hiervan.

Feedback is the breakfast for champions.

Of het nu gaat over grote of kleine zaken, wij horen het graag. Je kunt erop vertrouwen dat we discreet omgaan met jouw feedback.

Delen mag altijd!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Oh yeah!

There's more

Corona update 16-01-2022

Corona update 16-01-2022

Open[ˈopə(n)] Bijvoeglijk naamwoord.  1) Waar(door) iets in en uit kan,…
Corona update 20-12-2021

Corona update 20-12-2021

Yes, je leest het goed. Alweer een corona update. In…
Corona Update - 25-03

Corona Update - 25-03

Willem is papa! Afgelopen zaterdag zijn Willem en Nicole de…

wist je dat

Kleding en fitness twee totaal verschillende werelden zijn.

Daarom is To-Impress onze partner op heb gebied van kleding en merchandise.