Corona update 20-12-2021

Yes, je leest het goed. Alweer een corona update.

In verband met de (verwachte) snelle stijging van het omikron virus is er afgelopen zaterdag met spoed een persconferentie ingelast.

Tijdens de persconferentie heeft het kabinet kenbaar gemaakt dat Nederland vanaf 19 december (gisteren) in lockdown is gegaan. De nieuwe maatregelen gelden tot tenminste vrijdag 14 januari.

De situatie wordt door het kabinet op vrijdag 14 januari opnieuw beoordeeld.

Look on the bright side.

Bij het reageren op de plotseling aangekondigde maatregelen hebben we zoveel mogelijk gekeken naar wat wél mag.

Met betrekking tot sport staat op rijksoverheid.nl het volgende:

“Georganiseerd buiten in de openbare ruimte sporten is ook na 17.00 uur toegestaan. U bent dan met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand exclusief instructeur.”

Eén ding is zeker: het was even puzzelen. Toch is het uiteindelijk gelukt om aan de hand van de nieuwe richtlijnen het gehele ledenbestand van trainingsmogelijkheden te voorzien.

Inderdaad, je leest het goed: ook jij kan blijven sporten!

Maak kennis met PT studio Primal.

Lesrooster.

Met ingang van woensdag 22 december is het volledige lesrooster aangepast. Dit nieuwe rooster is gevuld met PT lessen van 30 minuten in de ochtend, middag en avond. Elke les is toegankelijk voor maximaal 2 personen. 

In totaal biedt het nieuwe rooster wekelijks 96 PT lessen, wat goed is voor 192 plaatsen.

Abonnementen.

Met het nieuwe rooster zijn we genoodzaakt om enkel de abonnementen Basic Bonobo (5 lesuren p/mnd) en Funky Monkey (9 lesuren p/mnd) aan te bieden. 

Heb jij een van bovenstaande abonnementen dan verandert er niets. Heb jij momenteel het abonnement Strong Silverback of King of the Jungle, dan is jouw abonnement inmiddels gewijzigd naar Funky Monkey. Neem contact op om een wijziging door te geven als je dit graag anders ziet.

Planning feestdagen.

De naam zegt het al: ‘feest’dagen!

Hoe beperkt we ook worden, tijdens de aankomende feestdagen proberen we er toch nog een feestje van te maken. Rond kerst en oudjaar plannen we geheel volgens de richtlijnen een paar leuke events. Hierover hoor je zo snel mogelijk meer.

Laten we elkaar een beetje helpen.

De lockdown is voor niemand gemakkelijk: zowel voor ons niet, als voor jou. Mogelijk heb je niet de financiële ruimte om je huidige abonnement aan te houden. Neem in dat geval contact op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Tips voor buitensport.

Kleding en schoeisel.

Om in ieder geval droog te staan tijdens de PT lessen zijn we bezig met het organiseren van een dakje/overkapping. Tot die tijd is het handig dat je rekening houdt met regen. Daarbij kan het flink koud worden. Kleed je daarom met voldoende laagjes, zodat je gemakkelijk wat aan of uit kan trekken als je het te koud of te warm krijgt.

Ten aanzien van schoeisel kun je overwegen om stevige stappers aan te doen. In het geval van regen zorgen deze voor droge voeten en behoud je beter grip op de grond.

Toilet, douche en opbergplek.

De toiletten blijven toegankelijk, de kleedkamers en douches daarentegen niet. Zorg dus dat je in je mooiste sportkloffie paraat staat. Het is wel mogelijk om je tas en telefoon binnen neer te leggen.

Blijf op de hoogte.

De aankomende tijd brengt waarschijnlijk veel verandering met zich mee. De kans bestaat natuurlijk dat er nog meer maatregelen komen of dat we schuiven met lesuren. Houd daarom je mailbox en het lesrooster in de app in de gaten.

Via onze social media kanalen blijven we je natuurlijk ook op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Feedback is the breakfast for champions.

Of het nu gaat over grote of kleine zaken, wij horen het graag. Je kunt erop vertrouwen dat we discreet omgaan met jouw feedback.

Delen mag altijd!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Oh yeah!

There's more

Corona update 16-01-2022

Corona update 16-01-2022

Open[ˈopə(n)] Bijvoeglijk naamwoord.  1) Waar(door) iets in en uit kan,…
Corona update 28-11-2021.

Corona update 28-11-2021.

Aan alle bewoners onder een steen Mocht je de afgelopen…
Corona Update - 25-03

Corona Update - 25-03

Willem is papa! Afgelopen zaterdag zijn Willem en Nicole de…

wist je dat

Kleding en fitness twee totaal verschillende werelden zijn.

Daarom is To-Impress onze partner op heb gebied van kleding en merchandise.