Primal update maart 2024.

In deze nieuwsbrief

  • Terugkoppeling ledenenquête.
  • Nieuwe les; CrossFit Endurance.
  • Throwdowns... Wat is daar nou eigenlijk zo leuk aan?

Terugkoppeling ledenenquête.

In het kader van ‘goed werk heeft tijd nodig’ presenteren we je bij deze graag de terugkoppeling van de ledenenquête oktober 2023.

We sluiten er elke nieuwsbrief mee af; feedback is the breakfast for champions. Geef toe, een catchy zin. Maar zeker ook een uitspraak waar we erg in geloven.

We willen daarom bij deze nogmaals alle respondenten enorm bedanken voor de geleverde feedback. Naar aanleiding hiervan hebben we een flink aantal verbeterpunten voor dit jaar op de kaart kunnen zetten.

Nieuwe les; CrossFit Endurance.

Dit is altijd een momentje.

…trommelgeroffel…

Maak kennis met CrossFit Endurance! Een nieuwe les die vanaf april van start gaat. 

Zoals je in de analyse van de ledenenquête kunt lezen is er veel vraag naar langer WODs. Omdat we hier graag in willen voorzien voegen we vanaf april CrossFit Endurance toe aan het lesrooster op vrijdagen om 16:00u en zondagen om 9:00u. 

Wat is CrossFit Endurance? Tijdens deze les ga je aan de slag met WOD’s van minimaal 30 minuten bestaande uit (technisch gezien) toegankelijke oefeningen. Opwarmen en aan de slag dus.

De maximale capaciteit is 12 personen, gelijk aan alle andere lessen dus. Hoewel we geen uitgebreide techniek progressies behandelen in deze les, kun je uiteraard wel techniek-, strategie- en scaling tips verwachten. 

De les wordt voor 6 weken als pilot ingeroosterd. Bij voldoende animo zetten we de lessen voort en zijn we uiteraard voornemens om het endurance aanbod uit te breiden.

Throwdowns… Wat is daar nou eigenlijk zo leuk aan?

Er zijn heel wat leden die zich binnen en buiten Primal bezig houden met throwdowns (CrossFit competities). 

Maar wat is daar nou eigenlijk zo leuk aan? Dat vertellen Sanne van Roij en Sarah Berger je naar aanleiding van hun laatste ervaring op de Buddy Dutch Throwdown:

Op 17 februari was de Buddy Dutch Throwdown. Met 8 teams (16 atleten) sterk hebben we deelgenomen in verschillende divisies.

Het was een sportieve dag waarbij het community gevoel goed aanwezig was. Alle teams hebben nieuwe ervaringen opgedaan, tactiek en techniek besproken en vooral veel plezier gehad en elkaar aangemoedigd. De Primal familie had zich die dag nog extra uitgebreid, er kwamen namelijk nog leden kijken en aanmoedigen. Dat was erg tof!

Een mooie bijkomstigheid is dat je door samen te sporten, je elkaar op een andere manier leert kennen! Er zijn sportverhalen gedeeld, maar ook andere mooie gesprekken. Het is leuk om iemand buiten de box beter te leren kennen. Kortom, het was een geslaagde dag met z’n alle!

Wil jij ook mee doen aan een Crossfit wedstrijd? Elk jaar zijn er verschillende Crossfit evenementen voor alle niveaus. Wat kan het je bieden denk je? 

Allereerst start de fun al met de voorbereidingen. Daarbij geeft het je een doel wat motiverend werkt in de lessen. Je doet nieuwe ervaringen op. En het is gewoon mega uitdagend om jezelf steeds te verbeteren en sneller en sterker te worden.

Bedankt voor jullie bijdrage Sanne en Sarah!

Wist je dat er een WhatsApp groep is met primates die deelnemen aan wedstrijden? Hierin worden tips en tricks gedeeld ten aanzien van trainingen en throwdowns, maar heerst ook een hoop gezelligheid. 

Wil je informatie of in de app groep worden toegevoegd, laat het ons weten via info@primal.nl.

This ’n that.

CrossFit Open.

Het kan je niet ontgaan zijn, we hebben je er de laatste weken flink mee gespamd. De CrossFit Open zijn inmiddels van start gegaan. Deze maand gaan we elke vrijdagavond met een grote groep aan de slag. 

Op vrijdag 22 maart sluiten we af met een toffe Hero workout. Hier wil je sowieso bij zijn, dit is namelijk tevens de afsluiter van het Open seizoen 2024! Ben je niet ingeschreven dan ben je uiteraard welkom om te komen kijken en aanmoedigen!

17 MRT – Parent/Kid WOD.

De allereerste Parent/Kid WOD plaats bij Primal!.

 CrossFit is namelijk geschikt voor alle leeftijden. Op een uitdagende en leuke manier neem je samen deel aan de gehele les en sluit je af met een buddy WOD. Lijkt je dit wat en is je zoon/dochter tussen de 7 en 14 jaar?

Schrijf je dan zelf in voor de les via de app en stuur een mailtje naar info@primal.nl met de naam en de leeftijd van je zoon/dochter.

Klik hier voor meer info.

2 APR – PaasWOD.

Schrijf je in voor de speciale PaasWOD op 2e Paasdag. We gooien de maximale capaciteit omhoog naar 20 personen, full house dus! Om 9:00u kunnen de kinderen van 60 jaar en ouder eitjes gaan zoeken, de jongere garde heeft de keuze uit 10:00u en 11:00u.

Schrijf je in via de app.

13 APR – Workshop Roeitechniekn & -Tactiek.

Klik hier om te lezen voor wie de workshop is en wat je kunt verwachten. De workshop is gratis voor Primal leden, meld je nu al aan in de app. 

Borrel van de maand.

Gezellig borrelen met primates onder elkaar doe je op de laatste vrijdag van de maand! Deze maand staat de borrel gepland op 29 maart, inloop is vanaf 19:30u bij De Brouwschuur.

Maandelijkse focus.

In maart focussen we op heavy & high skill:

  • In totaal 18 high-skill en heavy lifts.
  • We borduren voort op de 1 rep max snatch en clean & jerk van vorige maand.
  • De Open workouts worden op vrijdagen geprogrammeerd. Om die reden kun je simpelere workouts van lagere intensiteit verwachten op donderdagen en zaterdagen.

Delen mag altijd!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Oh yeah!

There's more

Primal update juli 2024.

Primal update juli 2024.

13 SEP – SOUL PARTY! Dit weet je natuurlijk al;…
Primal update juni 2024.

Primal update juni 2024.

13 SEP – SAVE THE DATE! Boomshakalaka 💥 Op vrijdag…
Primal update mei 2024.

Primal update mei 2024.

8 & 9 JUN – 24H AMRAP. Van 8 op…
Primal update april 2024.

Primal update april 2024.

CrossFit Endurance van start. Uit de ledenenquête bleek dat er…

wist je dat

Kleding en fitness twee totaal verschillende werelden zijn.

Daarom is To-Impress onze partner op heb gebied van kleding en merchandise.