Primal update juli 2023.

In deze nieuwsbrief

  • Uitbreiding Primal crew.
  • Terugblik 24H AMRAP.
  • Primal back-up team.

Uitbreiding Primal crew.

Welkom in het team Jeroen Vogel (links) en Wesley Frenken (rechts)!

Wesley is sinds oktober 2019 lid bij Primal en is al bijna 10 jaar actief in de sportbranche. Hij heeft hierdoor veel ervaring opgedaan als onder andere personal trainer en small group trainer. 

Jeroen Vogel is in februari 2017 lid geworden bij Primal. Sindsdien had hij de CrossFit-itis al snel te pakken. Gestaag ging de trainingsfrequentie omhoog, toen ontstond er een home-gym en uiteindelijk is hij zelfs het trainersvak ingerold.

Wesley ontvangt graag high-fives op donderdagen van 16:00u tot 18:00u. Jeroen is meer van de chest-bumps, welke je bij hem kwijt kunt op dinsdagen van 16:00u tot 19:00u of vrijdagen van 11:00 tot 13:00u. 

Terugblik 24H AMRAP.

Van 10 op 11 juni jl. hebben in totaal 24 primates zich 24 uur lang in het zweet gewerkt tijdens de 24 Hour AMRAP! 

Allereerst shout out naar alle deelnemers voor het volbrengen van deze prestatie! 

Shout out naar Stichting Met je hart, die zich heeft verbonden aan deze actie!

Shout out naar alle donateurs waardoor er €3.706,- is ingezameld!

Shout out naar Dennis Vonk voor de lekkere beats!

Shout out naar alle toeschouwers voor het aanmoedigen …en voor de ijsjes!

En last but not least shout out naar onze trainer Renato van Bloemenhuis voor het organiseren van dit kick-ass evenement! 

Primal back-up team.

In het kader van ‘failing to plan is planning to fail’ is het Primal back-up team in het leven geroepen.

Drie trainers die als back-up fungeren en invallen wanneer we het lesrooster niet ingevuld krijgen met onze vaste trainers. 

Een korte voorstelronde (VLNR):

  • Nik Rutten studeert momenteel af als fysiotherapeut. Nik heeft als via zijn opleiding al enige tijd ervaring met sportlessen voor groepen en heeft recent bij ons intern deelgenomen aan de Coach Prep Course.
  • Jort Cuijpers is in 2015 lid geworden bij Primal. Aanvankelijk begon hij met vechtsportlessen (yep, dat zat eerder ook in ons aanbod) en later voegde hij daar CrossFit aan toe. Jort heeft inmiddels al aardig wat ervaring opgedaan als CrossFit coach bij de TU in Eindhoven.
  • Kirsty Wacanno (a.k.a. CrossFit fanatic!) is als verpleegkundige werkzaam op de intensive care. Kirsty is sinds maart 2015 al lid bij Primal, is in het bezit van een CrossFit level 1 certificaat en heeft net als Nik ook de Coach Prep Course gevolgd.

We doen ons best om alle uren op te vangen met de vaste trainers. In het geval dit niet lukt dan heb je bij deze al een keer kort kennis kunnen maken met het back-up team. 

This ’n that.

Vakantierooster.

Vanaf 24 juli tot en met 3 september hanteren we een vakantierooster. Check de app voor de actuele lestijden, de eerste week is nu al zichtbaar.

Parkeer update.

In tegenstelling tot wat er gecommuniceerd is in de update van vorige maand is het helaas niet meer toegestaan om te parkeren op het terrein naast Primal (ook niet strak langs het pand). 

We vragen je daarom zoveel mogelijk met de fiets te komen of te carpoolen. Kom je wel met de auto dan is het toegestaan om te parkeren op de parkeerplaats schuin tegenover Primal en in het verlengde van onze eigen parkeerplaats (zie foto in app).

Newborn augustus – Gratis!

Eenmalig dit jaar bieden we het Newborn Primate Program in de maand augustus gratis aan! Ken je iemand die geïnteresseerd is, dan kan hij/zij zich aanmelden via deze link.

Borrel of the month (BOM)!

Gezellig borrelen met primates onder elkaar doe je tijdens de BOM! Voor deze maand staat de BOM gepland op 28 juli. Inloop is vanaf 19:30u bij De Brouwschuur.

Maandelijkse focus.

In juli brengen we de CrossFit Games naar onze box!

Een mooi moment om te ervaren hoe CrossFit toegankelijk gemaakt kan worden voor iedereen ….én om alvast helemaal pumped-up te raken voor de CrossFit Games die starten op 1 augustus!

  • Games workouts: 6, 12, 19, 22, 24 en 29 juli! 
  • Benchmark- en HeroWODs: Loredo op 4 juli, , “Tabata Something Else” op 25 juli.

Delen mag altijd!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Oh yeah!

There's more

Primal update juni 2024.

Primal update juni 2024.

13 SEP – SAVE THE DATE! Boomshakalaka 💥 Op vrijdag…
Primal update mei 2024.

Primal update mei 2024.

8 & 9 JUN – 24H AMRAP. Van 8 op…
Primal update april 2024.

Primal update april 2024.

CrossFit Endurance van start. Uit de ledenenquête bleek dat er…
Primal update maart 2024.

Primal update maart 2024.

Terugkoppeling ledenenquête. In het kader van ‘goed werk heeft tijd…

wist je dat

Kleding en fitness twee totaal verschillende werelden zijn.

Daarom is To-Impress onze partner op heb gebied van kleding en merchandise.