Primal update September 2021

Comrades in Arms 2021.

Comrades in Arms, dé Primal buddy throwdown van het jaar, is alweer even achter de rug. We kijken terug op een zeer geslaagde editie!

Enorm bedankt aan alle deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers!

Wil jij nog even lekker nagloeien, download dan gauw de foto’s hieronder. Deel je de foto’s op social media dan verzoeken we je om Melissa Kanters te taggen.
Facebook = Melissa Kanters
Instagram = @melsphotograph_ 

Zondag eindbaas gezocht.

Wij zijn op zoek naar een extra trainer om het team te versterken.

We zoeken iemand die elke zondag minimaal 3 uur beschikbaar is. Hij of zij wordt namelijk onze vaste zondag eindbaas.

Ben jij iemand die ervan houdt om met mensen samen te werken en een leuke en toegankelijke sfeer te creëren, bekijk dan snel de vacature.

Terugblik Dutch Throwdown.

Begin deze maand zijn vijf primates afgereisd richting
‘s-Hertogenbosch om deel te nemen aan de Dutch Throwdown.

Daniëlle Verstraeten heeft de derde plaats weten te veroveren. Super knappe prestatie! Helemaal wanneer je je bedenkt dat Daniëlle in februari 2021 bevallen is van haar tweede kindje.

Paul Wacanno greep helaas net naast een podiumplaats. Met maar liefst één punt verschil ten opzichte van de derde plaats is hij vierde geworden.

Wouter Custers, Mark Peters en Wouter Dohmen hebben ook niet ondergedaan ten opzichte van de competitie. Alle drie de heren wisten het ver te schoppen en hebben zelfs nog enkele heats gewonnen.

Al met al heeft iedereen enorm veel plezier gehad. Proficiat aan alle deelnemers en bedankt aan alle primates die zijn komen aanmoedigen! 

In het bijzonder nog bedankt aan Renato voor de support van het team en verslaglegging via social media!

Aankomende events.

26 september – GRYP Techniek clinic.
Tijdens deze gratis clinic van 1,5 uur coveren we de onderdelen backsquat, conventional deadlift & rompstijfheid. Je krijgt in 25 minuten per onderdeel concrete technische feedback op basis van jouw huidige vaardigheden waarmee je direct progressie boekt.

Klik hier voor info en aanmelding.

24 oktober – Kennismakingsdag Primal
Een ideale kans om een van je mattie’s op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met CrossFit bij Primal. Tijdens deze dag help je een verkenner, iemand die (nog) geen lid is van Primal, bij zijn/haar eerste CrossFit les.

Klik hier voor info en aanmelding.

28 november – GRYP Voedingsseminar.
Wil je jouw prestaties op sportgebied verbeteren? Blok deze datum dan alvast in jouw agenda! In de seminar ‘GRYP op je prestatie’ nemen Ben en Mindy je in 1,5 uur mee in 6 aspecten van voeding die jij kan beïnvloeden om je prestatie te verbeteren.

De voedingsseminar is ook toegankelijk voor niet-leden en kost €20,-. Leden van Primal kunnen gratis deelnemen door gebruik te maken van kortingscode: Primalcredit

Klik hier voor info en aanmelding.

Feedback is the breakfast for champions.

Of het nu gaat over grote of kleine zaken, wij horen het graag. Je kunt erop vertrouwen dat we discreet omgaan met jouw feedback.

Delen mag altijd!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Oh yeah!

There's more

wist je dat

Kleding en fitness twee totaal verschillende werelden zijn.

Daarom is To-Impress onze partner op heb gebied van kleding en merchandise.