Primal update mei 2024.

In deze nieuwsbrief

  • 8 & 9 JUN - 24H AMRAP.
  • 20 MEI - HeroWOD Murph.
  • Welkom Zoë Thielens.

8 & 9 JUN – 24H AMRAP.

Van 8 op 9 juni doet Primal weer mee aan de 24H AMRAP.

Tijdens de 24H AMRAP strijd je realtime tegen honderden andere teams van over de hele wereld. De 24H AMRAP start op 8 juni om 12:00 en eindigt op 9 juni om 12:00.

Speciaal aan deze editie is dat je naast de klassieke variant (deelnemen een team van 6 personen), ook kunt kiezen voor een buddy relay team! Een buddy relay team bestaat uit ten minste 3 buddy paren (6 deelnemers) en maximaal 24 buddy paren (48 deelnemers).

In de klassieke team variant strijdt 1 team van 6 personen de volle 24 uur. In de buddy relay variant strijdt elk uur een ander buddy paar. Afhankelijk van het aantal buddy paren in 1 buddy relay team doet een buddy paar 1 of meerdere uren.

Voor CrossFit 60+ deelnemers is het een 12H AMRAP waarbij ze deelnemen in twee blokken van zes uur; van 12:00 tot 18:00 op 8 juni en van 06:00 tot 12:00 op 9 juni.

Op welke manier je ook deelneemt, voor iedereen geldt dat er elk uur drie nieuwe bewegingen gepubliceerd worden in een online dashboard. Om in de race te blijven en door te mogen gaan naar het volgende uur dien je als team minimaal 500 reps te maken.

Klik de button hieronder voor meer info over dit event.

Wil je meedoen en heb je nog geen team? Zoek dan wat mensen bij elkaar in je omgeving die net zo gek… uhh enthousiast zijn om mee te doen als jij. Maak je interesse kenbaar aan de trainers en schrijf je naam op het whiteboard bij de ingang!

Fun fact; de oprichter en organisator van dit wereldwijde event is coach Renato.

20 MEI – HeroWOD Murph.

Schrijf je in voor hero workout Murph op 2e Pinksterdag!

Murph
For time:
1.600-m run
100 pull-ups
200 push-ups
300 squats
1.600-m run
– Wear a weight vest 20/14 lbs.

Time cap = 60:00

In verband met de time cap verlengen we de les naar 1,5 uur. Daarnaast verhogen we de maximale capaciteit naar 28 deelnemers.

Check het rooster en boek een plek in de app!

Welkom Zoë Thielens.

We zijn voornemens om in samenwerking met Zoë Thielens later dit jaar ons lesaanbod uit te breiden met een vast gymnastics programma.

Dikke kans dat je Zoë al eerder ooit bent tegengekomen bij Primal. Sinds begin dit jaar traint ze namelijk bijna dagelijks. Misschien heb je haar ook al een keer voor de groep zien staan, in combinatie met een andere coach.

Om Zoë bekend te maken met onze werkwijze en het lesgeven in het algemeen, loopt ze namelijk al enige tijd wekelijks mee met andere coaches. Je kunt het zien als een stagetraject waarbij ze om te beginnen vooral assisteert en lesdelen verzorgt.

Hoewel Zoë erg atletisch is en op alle vlakken binnen CrossFit erg sterk is, is ze gespecialiseerd in gymnastics. Dit heeft te maken met haar turnachtergrond. Ze is zelfs ooit Nederlands Kampioen geworden!

Wil je meer weten over Zoë, spreek haar dan gerust even aan in de gym.

This ’n that.

Kringloopwinkel permanent gesloten.

Waar gevonden voorwerpen eerst in de opbergkast (boven) werden gelegd, worden deze sinds kort in de witte opbergkist (naast kast) geplaatst. De kast had inmiddels namelijk meer weg van een kringloopwinkel dan van een opbergkast. De kist zal periodiek worden geleegd om alles netjes op orde te houden.

9 MEI – Hemelvaartsdag.

Op Hemelvaartsdag gooien we de box van 10:00 – 12:00 open om vrij te trainen. Iedereen is welkom en deelname is gratis.

25 MEI – Workshop jump rope.

Struggle jij nog met je eerste double under (DU)? Lukt het je (nog) niet om setjes van meerdere herhalingen achter elkaar te maken? Wil je graag tips en tricks om de consistentie van je DU’s te verbeteren? Doe dan mee aan deze workshop! Coach Wesley gaat ervoor zorgen dat iedere deelnemer aan de slag kan met cues voor zijn/haar niveau van DU’s.

Smeer die kuitjes maar alvast in…. En schrijf je in via de app!

Ben je al ervaren op het gebied van DU’s en kun je al flinke sets maken (50+ reps)? Dan is deze workshop mogelijk niet uitdagend genoeg voor je. Uiteraard mag je altijd aansluiten om je techniek te verbeteren.

Borrel van de maand.

Gezellig borrelen met primates onder elkaar doe je op de laatste vrijdag van de maand! Deze maand staat de borrel gepland op 31 mei, inloop is vanaf 19:30u bij De Brouwschuur.

Maandelijkse focus.

Welkom in mei!

  • Deze maand staat de Hero workout Murph centraal.
  • Wanneer gaan we deze doen? Wel blijven opletten hè (☝️). Bij Primal staat deze op 20 mei op de agenda.
  • Gaandeweg bouwen we het volume van de pull-ups, push-ups en air squats op deze maand.
  • Wil je meedoen aan de Hero workout maar ben je bang dat het (nog) teveel voor je is? Schrijf je sowieso in! De coach helpt je namelijk met het vinden van een passende scaling optie. Er zijn meer dan voldoende manieren om Murph te scailen naar een uitdagend en tegelijkertijd veilig niveau.

Delen mag altijd!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Oh yeah!

There's more

Primal update april 2024.

Primal update april 2024.

CrossFit Endurance van start. Uit de ledenenquête bleek dat er…
Primal update maart 2024.

Primal update maart 2024.

Terugkoppeling ledenenquête. In het kader van ‘goed werk heeft tijd…
Primal update februari 2024.

Primal update februari 2024.

Even iets anders… Wellicht wist je het al, maar misschien…
Primal update januari 2024.

Primal update januari 2024.

GELUKKIG NIEUWJAAR! Twee keer knipperen en BAM daar is ‘ie…

wist je dat

Kleding en fitness twee totaal verschillende werelden zijn.

Daarom is To-Impress onze partner op heb gebied van kleding en merchandise.