Tarieven.

Voor ieder wat wils.

Bij Primal bieden we abonnementen en rittenkaarten.

Ben je van plan wekelijks te komen CrossFitten, dan is een abonnement de voordeligste keuze. Lukt het niet om wekelijks een CrossFit sessie te boeken, dan is een rittenkaart de beste match.

Abonnementen.

Basic Bonobo

5 lessen per maand
1 x per week
 • De ideale optie als je nog weinig trainingservaring hebt, gelooft in CrossFit en het graag combineert met andere trainingen, of… als je het gewoon mega druk hebt.

  Hoe dan ook, je houd het graag basic.

Funky Monkey

9 lessen per maand
2 x per week
 • Met deze keuze bouw je gestaag aan je fitheid en algehele gezondheid. Je komt consistent en boekt daarmee merkbare vooruitgang.

  Je voelt je lekker en bovenal, je voelt je funky.
Meest gekozen

Strong Silverback

13 lessen per maand
3 x per week
 • CrossFit is het fundament van jouw trainingen. Naast techniektraining, werk je voortdurend aan het opbouwen van je kracht en algehele conditie.

  Met deze investering word je strong as can be.

King of the jungle

19 lessen per maand
4/5 x per week
 • Je gelooft in CrossFit. Het is onderdeel van je lifestyle, zowel binnen als buiten de gym. Je staat midden in onze community en blijft jezelf continu uitdagen.

  Hiermee ben je de koning te rijk
Alle abonnementen zijn inclusief:

Rittenkaarten.

Jungle Fever

10 lessen per rittenkaart
 • Misschien woon je niet in Weert, of beoefen je nog allerlei andere sporten. Wat de reden ook is, één ding is zeker; je vindt het heerlijk om te CrossFitten en wilt graag verbonden blijven met Primal. Hebben wij even nieuws voor jou... Wij zien jou ook heel graag!

  De beste match voor de parttime CrossFitter.

Jungle Fever

10 lessen per rittenkaart
 • Je CrossFit met veel plezier 1 of 2 keer per week. Je zou graag vaker willen sporten, maar dat lukt helaas niet elke week. Druk leven, dat begrijpen we. Speciaal voor leden met een abonnement is deze rittenkaart in het leven geroepen.

  Dé oplossing wanneer af en toe een keer extra komt.
Members only

Work On Weakness

10 vrije trainingen per rittenkaart
 • Vrij trainen met een plan. Soms wil je uitgebreid de tijd nemen om te werken aan je zwaktes (weakness). Dit is waar WOW om de hoek komt kijken. Met behulp van een coach stel je een plan op en ga je zelfstandig aan de slag in trainingssessies van 1,5 uur.

  Ideaal om progressie te boeken op jouw persoonlijke doelen.

Qualifier Credit

1 trainingssessie
 • Jij houdt van het competitie-element en schrijft je dan ook graag in voor een throwdown. Echter zijn veelal Qualifiers aan verbonden. Hiervoor biedt deze Qualifier Credit dé uitkomst. De credit is namelijk los te koop in via de shop in onze app.

  Perfect voor fanatieke recreant tot aan Games atleet.
Aanvullende informatie rittenkaarten: