Privacy Verklaring

Hier vind je de privacy verklaring van Primal Performance. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Primal Perfomance.

Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen. 

Primal Performance

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Primal Performance. Primal Performance is een platform waar onder professionele begeleiding trainingen, workshop en cursussen worden aangeboden om zo een gezonde levensstijl toegankelijk en leuk te maken.

Tijdens dit alles staan aandacht voor de atleet/deelnemer, de kwaliteit van techniek en de mentale en fysieke gezondheid centraal.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Primal Performance verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Primal Performance neem dan gerust contact op.

info@primal.nl | 06 50 41 26 36 | Molenveldstraat 153 | 6001HH | Weert
KVK Nr. 57811717 | BTW nr. NL15 477 0395 B01 |
Primal Performance is een eenmanszaak, welke wordt gedreven door Willem Peters.

Doel gegevens

De gegevens die Primal Performance ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

Mailchimp

De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt bij Primal.nl, wordt jouw e-mailadres automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

Wij nemen communicatie middelen af van Mailchimp. Mailchimp verwerkt persoonsgegevens namens mij en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Mailchimp heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Met Mailchimp hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten zodat duidelijk is hoe zij jouw gegevens beschermen en is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

Virtuagym

Gegevens die jij achterlaat op de app: Primal Performance of op de websites van Primal.nl zijn op de servers van Virtuagym opgeslagen. Virtuagym is het online systeem waarin je jouw lessen in kan plannen.

Wij nemen fitness-software af van Virtuagym. Virtuagym verwerkt persoonsgegevens namens mij en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Virtuagym heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen.  Met Virtuagym hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten zodat duidelijk is hoe zij jouw gegevens beschermen en is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

Laptop & Cloud van Primal Performance

De e-mail van Primal.nl wordt gehost door Willem zelf. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op zowel de laptop als Cloud server van Willem Peters.

Hein Maas

De websites en back-ups van de websites worden gehost bij Hein Maas. Gegevens die jij achterlaat op de websites van Primal.nl worden niet opgeslagen op de server.

Wij nemen een website af van Hein Maas. Hein Maas verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Hein Maas heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen.  Met Hein Maas hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten zodat duidelijk is hoe zij jouw gegevens beschermen en is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Primal Performance, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Het versturen van nieuwsbrieven

Gegevens die jij achterlaar op de website worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@primal.nl

Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Primal.nl via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Bankgegevens

Jouw IBAN nummer/bankrekeningnummer, voornaam, achternaam, e-mail, adresgegevens en bij welke bank je bankiert worden verzameld op het inschrijfformulier wat hard-copy wordt aangeboden tijdens de inschrijving. De gegevens worden voor onbepaalde tijd gearchiveerd in klappers en hard-copy bewaard.

Beveiliging

De persoonsgegevens die door Primal.nl of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via boven- staande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Primal Performance. Deze code dient gebruikt te worden tijden het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Primal.nl privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Daarnaast is het domein van Primal.n ondertekend met DNSSEC. Dit is een extra hulpmiddel waarmee de website veiliger en vertrouwder wordt.

Jouw rechten

Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Primal.nl vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Primal.nl. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Primal.nl. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Primal.nl opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Primal.nl al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Primal.nl vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Primal.nl niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via de website van Autoriteit Persoonsgegevens.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Primal Performance jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via info@primal.nl onder toezending van een kopie ID-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, ID-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Plichten

Primal.nl verwerkt persoonsgegevens op grond van gerechtvaardigd belang, namelijk commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Primal.nl via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Primal.nl de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Primal.nl met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen. Dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Primal Performance behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Primal.nl dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Primal Performance te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Mocht je nog vragen hebben of andere zaken willen bespreken, neem dan gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

info@primal.nl | 06 50 41 26 36 | Molenveldstraat 153 | 6001HH | Weert

KVK Nr. 57811717 | BTW nr. NL15 477 0395 B01 |

Cookies

Primal.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Primal.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Daarnaast plaatsen wij cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Functionele Cookies

Cookie Aanbieder Functie Bewaartermijn
Local storage primal.nl Er worden website gegevens lokaal opgeslagen in de browser van de gebruiker. Zodat deze content niet telkens geladen hoeft te worden wanneer deze gebruiker de website weer bezoekt. Wanneer de gebruiker zijn browser cache leeg maakt.
CookieConsent primal.nl Slaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein. 1 Jaar
wordpress_test_cookie primal.nl Gebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt. Session

Analytische Cookies

Cookie Aanbieder Functie Bewaartermijn
_ga Google Analytics Analytische cookie die websitebezoek meet 2 jaar
_gid Google Analytics Wordt gebruikt om gebruikers te onderscheiden 24 uur
_gat Google Analytics Wordt gebruikt om verzoeksnelheid te vertragen Session
_gali Google Analytics Verbeterde link toeschrijving om In-page verkeer te meten 30 seconden

MarketingCookies

Cookie Aanbieder Functie Bewaartermijn
analytics google-analytics.com Gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanale Session
analytics Facebook Pixel Om de effectiviteit van onze facebook advertenties te meten (te analyseren hoeveel procent van de mensen die een advertentie ziet de website bezoekt zodat je geen irrelevante advertenties te zien krijgt. Session
analytics youtube.com Deze cookies worden gebruikt om de kwaliteit van de Youtube video af te stemmen op de snelheid van uw internetverbinding en voor het bijhouden van het aantal bekeken video’s. Deze cookies slaan geen informatie op waarmee personen/computers kunnen worden geïdentificeerd. Leest u de privacyverklaring YouTube (welke regelmatig kan wijzigen) om te zien wat YouTube met uw persoonsgegevens doen die YouTube met deze code verwerkt. Session State