Huisregels

Bij Primal Performance hebben we een aantal huisregels. 6 Stuks om precies te zijn.

Wil je je aansluiten bij de Primal community dan hechten we er grote waarde aan dat je deze huisregels naleeft. Ze zijn opgesteld voor je eigen comfort en veiligheid en het comfort en de veiligheid van anderen.

Huisregel 1

Laat je ego buiten de deur.

Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je jouw eigen progressie en de voortgang van anderen in de weg staat.

Een gezonde mate van competitie werkt voor persoonlijke ontwikkeling en de groei van anderen heel erg goed. Let alleen op dat winst slechts het resultaat blijft en niet het doel op zich.

Huisregel 2

Stel vragen.

Ben niet bang of verlegen om vragen te stellen of om hulp te vragen. We streven ernaar iedereen zo gericht mogelijk te helpen en bemoedigen.

Huisregel 3

Techniek is prioriteit nummer 1.

Start licht en focus op de juiste uitvoering van technieken. In het bijzonder bij technieken die nog onbekend voor je zijn en waar je geen of weinig ervaring mee hebt. Aandacht voor techniek en geduld vormen een belangrijk fundament voor preventies van blessures, voor zowel beginnende als gevorderde atleten. 

Huisregel 4

Besteed aandacht aan voeding.

Aandacht voor voeding en suppletie creëert een basis voor gezondheid en helpt je het maximale voordeel te halen uit jouw training. Een goede training kun je namelijk heel makkelijk kapot eten. Slechte voeding daarentegen is moeilijk kapot te trainen. 

Huisregel 5

Haal het beste uit jezelf en anderen.

Binnen de sportschool werk je op je eigen tempo aan je eigen doelen, net als alle anderen om je heen. Stel je daarom open op voor je omgeving. Help en motiveer waar nodig, dan kun je dat ook terug verwachten.

Huisregel 6.

Luister naar je lichaam.

Rust en herstel vormen een belangrijke sleutel voor betere prestaties. Meer doen daarentegen, heeft veelal een averechts effect.

Ik wil kennis maken

Leuk!

Wil je meer weten of kennis maken met onze community, vul dan het formulier hieronder in. We nemen snel contact met je op om je verder te informeren of een afspraak te maken.