Mixed Martial Arts (MMA)

MMA is een verzameling van verschillende vechtsporten. Het doel is de tegenstander doormiddel van de juiste strategie en technieken te domineren en tot overgave te dwingen. 

Home / Vecht & zelfverdedigingssport / Mixed Martial Arts

Mixed Martial Arts

Wat is MMA?

MMA staat voor Mixed Martial Arts en is een sport waarbij technieken uit verschillende vechtsporten worden gecombineerd. Denk hierbij aan technieken uit voornamelijk:

In MMA mag er dus zowel staand als op de grond gewerkt worden. Mixed Martial Arts is onder andere bekend geworden door de UFC (Ultimate Fighting Championship), ’s Werelds grootste Mixed Martial Arts organisatie.

Uitdagend en leuk

Een hechte groep schept vertrouwen en plezier.

MMA beoefen je samen meerdere trainingspartners. Je hebt namelijk elkaar nodig om de technieken op te oefenen. En ook tijdens het sparren is het handig als er iemand tegenover je staat.

Doordat je bij Mixed Martial Arts intensief met elkaar samenwerkt, heerst er een hechte groepssfeer. Je leert jezelf en de ander namelijk goed kennen naarmate je regelmatig met elkaar traint. Deze prettige groepssfeer zorgt ervoor dat je uitgedaagd wordt en het tegelijkertijd leuk blijft. 

Ben jij er klaar voor?

Eindeloos veel mogelijkheden

Ontwikkel je eigen stijl.

Beoefen je MMA, dan ben je nooit uitgeleerd. Je kunt namelijk eindeloos variëren! Omdat MMA veel technieken combineert uit verschillende sporten, is er altijd wel weer iets nieuws te leren. Dit zorgt voor veel variatie in de lessen en houdt het interessant. 

Daarnaast heeft iedereen een ander lichaamstype en eigen manier van bewegen. Dit maakt je waarschijnlijk een voorkeur hebt voor bepaalde technieken. Hierdoor ontwikkelt elk persoon naar verloop van tijd een eigen stijl. Nog een tof aspect! 

Ervaar het zelf

Stap uit je comfort zone.

Stap uit je comfort zone en meld je aan voor twee gratis proeflessen. Je krijgt hierdoor namelijk het beste een indruk van de les en de sfeer binnen de groep. 

Ik meld me aan voor de gratis proeflessen.