Chickboksen (ladies only)

Chickboksen is ideaal voor het verbeteren van je kracht, coördinatie en algehele fitheid

Home / Vecht & zelfverdedigingssport / Chickboksen (ladies only)

Ja hoor, je leest het goed

Speciaal voor dames.

Deze les is alleen toegankelijk voor dames. Vind jij het prettig om te sporten samen met andere dames? Dan is deze les zeer geschikt voor jou. 

Wat is Chickboksen?

Bij chickboksen beoefen je de sport kickboksen.

Kickboksen is een sport waarbij men doormiddel van de handen en benen de tegenstander probeert te overwinnen. Er bestaan alleen twee grote verschillen tussen de chickboks en kickboks lessen die we bieden:

  • Je traint met alleen dames. Best uitzonderlijk, want bij de meeste andere lessen binnen onze sportschool trainen dames en heren namelijk samen. 
  • Bij chickboksen sparren we niet. Net als bij de Combat Fit les focussen we daarentegen op het conditionele en technische aspect.
Ja. Ik doe mee!

Vertel eens...

Hoe is een les opgebouwd?

Een typische chickboks les bestaat uit een warming-up, technisch gedeelte en veel verschillende interval oefeningen. Tijdens de les werk je veelal in tweetallen. Op deze manier leer je van elkaar. Het trainen met een partner geeft vaak ook een stimulans om net dat beetje extra te geven tijdens een pittige interval work-out. 

Tijdens de lessen werken we met basistechnieken waardoor voor alle niveaus toegankelijk is. 

Ik meld me aan voor twee gratis proeflessen!

Je bent welkom om te komen proefdraaien. Op deze manier krijg je het beste een beeld van de manier van lesgeven, de sfeer binnen de groep en wat je ervan vindt. Maak gebruik van 2 gratis proeflessen.
Werk aan je gezondheid, samen met andere dames in een fijne omgeving.