Voedingsadvies door B2M

Een no nonsense benadering, toegankelijkheid en bereikbaarheid, daar staan we voor.  Inzicht in je eigen voedingspatroon, de veranderingen die nodig zijn om je doelen te bereiken en de toegevoegde waarde van bepaalde producten en voedingsstoffen. 

Home / Persoonlijke begeleiding / Voedingsadvies door B2M

Sport, Voeding, Mindset

Maak kennis met B2M.

In onze trajecten geven we je alle kennis en kunde die nodig is om je doelstellingen te behalen en je resultaten op lange termijn vast te houden. Een persoonlijke en individuele benadering staat op 1 en daarom is geen enkel traject of voedingsschema bij ons hetzelfde. Je contactmomenten blijven niet beperkt tot de consulten in real life. Ook tussendoor zijn we telefonisch, via WhatsApp of per mail bereikbaar voor vragen en tips.

Wil je meer weten? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in en leg je vragen en doelstellingen aan ons voor. 

Plan een gratis kennismakingsgesprek!

energie en voedingsstoffen

Prestatie verbetering.

Je prestatie wordt beïnvloed door veel factoren, zoals de juiste training, herstel, rust en mindset, maar ook voeding speelt een belangrijke, zij het niet een leidende, rol. 

Door je lichaam van voldoende energie en voedingsstoffen te voorzien, kun je ervoor zorgen dat je tijdens trainingen en wedstrijden optimaal kunt presteren en naderhand ook sneller en effectiever herstelt van deze (zware) prestaties. 

In een traject gericht op prestatieverbetering, kijken we samen met jou naar een voedingspatroon dat aansluit bij je doelstellingen, voorkeuren en behoeften. Vragen die we beantwoorden zijn onder andere:

  • Welke calorie-inname is voor jou optimaal? 
  • Op welke producten reageert je lichaam?
  • Wat eet je voor, na en tijdens je training?
  • Hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten heb je nodig?
  • Krijg je voldoende vitamines en mineralen binnen om je lichaam optimaal te laten presteren?
  • Hoe deel je je voeding in tijdens eventuele wedstrijddagen?

Heb je een wedstrijddoel nodig om een traject gericht op prestatieverbetering aan te gaan? Absoluut niet! Presteren is tof. Het is gaaf om te zien waar jij toe in staat bent en progressie boeken is een belangrijke motivator voor veel sporters. 

Meer weten?

Neem contact op voor een gratis kennismakings- gesprek.

2 verschillende dingen

Afvallen/vetverbranding.

Afvallen en vetverbranding zijn twee verschillende dingen. Om je vetpercentage te verlagen hoef je namelijk niet per se af te vallen en als je snel afvalt kan het zomaar zijn dat je in plaats van vetmassa juist veel spiermassa verliest. 

Vaak hangen we aan afvallen of vet verliezen een bepaald cijfertje op de weegschaal vast. In een traject met B2M leren we je om je proces ook los van de cijfers te zien, te vertrouwen op de lichamelijke veranderingen die je ziet en je doelstellingen daarop te baseren. 

Lange termijn resultaat

Diëten doen we niet.

We leren je om de juiste producten te kiezen, de goede hoeveelheden in te schatten en bovenal te genieten van de gezonde keuzes die je maakt. 

Je krijgt een uitgebreid en persoonlijk voedingsschema, dat we afstemmen op jouw situatie. In een coachingsplan leggen we je precies uit waar het voedingsschema op gebaseerd is. 

Plan een vrijblijvende afspraak in.

Neem contact met ons op

je vooruitgang monitoren

Bijkomen/meer spiermassa.

Bij voedingsadvies wordt al snel gedacht aan afvallen. Er zijn echter genoeg mensen die graag het tegenovergestelde willen, zoals meer spiermassa bij mannen, meer billen voor vrouwen of vollere vormen in het algemeen. 

Bijkomen is toch gemakkelijk zou je denken? Gewoon elke dag 3000, 4000 of misschien wel 6000 kcal naar binnen werken aan pizza’s, oreokoeken en boterhammen met pindakaas. Dat kan! Echt gezond is het echter niet. 

In een traject leren we je hoe je op een gezonde en verantwoorde manier voldoende kcal binnenkrijgt om aan te komen, zonder dat je tegen heug en meug de zoveelste zoete aardappel naar binnen moet werken, terwijl de vorige maaltijd nog steeds je oren uitkomt. We creëren een samenstelling van voedzame producten welke makkelijk te verteren zijn en monitoren zorgvuldig je vooruitgang. 

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op voor een gratis kennismaking!