Jeugd Kickboksen

De Nederlandse vorm van kickboksen is een combinatie van Japans kickboksen en thaiboksen, ook wel ’Muay Thai’ uit Thailand.

Home / Jeugd Sporten / Jeugd Kickboksen

trap- en stoottechnieken

Kickboksen, wat is dat eigenlijk?

Kickboksen is een vechtsport waarbij je gebruik maakt van trap- en stoottechnieken.

Samenwerken

Kickboksen voor 12 tot 16 jarigen

De kickboks les voor 12 tot 16 jarigen is een dynamische les waarbij leren samenwerken en aandacht voor techniek centraal staan.

Doormiddel van spelvormen het trainen van technieken leren de jeugdsporters om samen te werken. De jongens en meiden leren alle technieken die het kickboksen bevat.

Daarbij zijn we er alert op dat harde trap- en stoottechnieken, in het bijzonder naar het hoofd, worden vermeden

Don’t run away from challenges. Run over them.

Lekker uitdagend

Daag jezelf uit.

Tijdens de les leer je allerlei kickboks technieken. Jabs, hoeken, low kicks, ga zo maar door. We nemen er de tijd voor om het je goed aan te leren.

Maar denk niet dat het lanterfanten wordt! Gecombineerd met sit ups, push ups, bokszak technieken en andere conditionele stoei- en sparvormen, word je lekker uitgedaagd. Na een tijdje zijn niet alleen je technieken erop vooruitgegaan, ook je conditie neemt toe! 

Doe ook mee

Met 2 gratis proeflessen!

Om te beginnen kun je de benodigde materialen gewoon bij ons lenen. Mocht je na de proeflessen geïnteresseerd zijn om ermee verder te gaan, dan is het de bedoeling om je eigen materiaal aan te schaffen.

Ik wil meedoen.