16 februari 2019 van 11-13u.

Workshop squats van B2M

Squat ‘till you drop in deze praktijkgerichte workshop over de squat. We kunnen niet garanderen dat traplopen in de opvolgende dagen plezierig is. De squat is wellicht een van de meest bekende krachtoefeningen. We vinden deze compoundoefening terug in crossfit en weightlifting, maar ook in andere sporten zoals bodybuilding, fitness en powerlifting.

praktische tips en tricks om je squat techniek te verbeteren.

In de workshop squats krijg je praktische tips en tricks om je squat techniek te verbeteren, ervoor te zorgen dat je squatprestaties verbeteren en leren we je hoe je de squat kunt aanpassen naar een versie die past bij jouw lichaam.

B2M presents

Workshop squats

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Set up: voetpositie, bracen en corespanning, positionering van de barbell, gewichtsverdeling etc.
  • De techniek van het squaten: zoals kniedominantie (waar komt je kracht vandaan), ademhaling, ontlasten van je rug en de bar path.
  • Verschillende voetposities en squat-technieken.
  • Hoe kun je je squat techniek optimaliseren voor jezelf.

De maximale groepsgrootte is 20 deelnemers! Wees er dus snel bij en schrijf je in! Bereid je voor op 2 praktische, intensieve en leuke uurtjes. Neem eventueel pen en papier mee als je aantekeningen wil maken.

Wanneer

Zaterdag 16 februari 2019

Tijd

11.00-13.00

Meld je aan

Gratis voor Primal members.




B2M

Wie zijn wij

B2M staat voor Ben Mengelers en Mindy Thoolen. Daarnaast staat de afkorting voor ons motto "Born to Move you". We hebben een passie voor voeding, sport en mindset en helpen mensen op deze drie vlakken op weg richting hun doelstelling. Dat doen we door middel van individuele coaching, workshops en lezingen. De specifieke doelstellingen zijn voor iedereen verschillend, maar kunnen we grofweg onderverdelen in 4 categorieën: afvallen, prestatieverbetering, energie- & gezondheidsmanagement en het opbouwen van spiermassa.

We hebben beiden een (top)sportachtergrond. Ben in handbal en krachtsport/weightlifting, Mindy in krachtsport/fitness. Daarnaast zijn we continu bezig met ontwikkeling en bijscholing, nieuwe dingen leren en kennis en vaardigheden verdiepen. Onze werkwijze is praktisch en individueel, maar onderbouwd vanuit de wetenschap.

We hopen jou te zien bij een van onze workshops. Heb je een individuele vraag, neem dan gerust contact met ons op.