11 augustus 2019

Workshop Billen van B2M

Hoewel de titel misschien anders doet vermoeden, is dit geen veredelde billen-benen-buik workshop voor dames met een strakke-billen-doelstelling. Ook mannen zijn van harte welkom. 

Goeie billen.

Goeie billen zijn namelijk zoveel meer dan een schoonheidsideaal. We vergeten vaak dat goeie billen ook sterke billen zijn en sterke billen dragen voor een grote verscheidenheid aan sporten, waaronder crossfit, weightlifting en vechtsport, bij aan prestatievermogen.  Wist je bijvoorbeeld dat sterke billen belangrijk zijn voor het uitvoeren van een goede squat, deadlift, low kick of zo’n lelijk vervelende, maar effectieve walking lunge? 

Hoe train je je billen optimaal?

Of je nu streeft naar een summerproof achterwerk of een oersterke deadlift! Met die vraag gaan we aan de slag tijdens de workshop billen. Je krijgt praktische tips en handvaten omtrent het trainen van je billen voor verschillende doelstellingen en we gaan aan de slag met een handvol oefeningen die je in je eigen trainingen kunt toepassen.

Wat kan ik verwachten?

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Het verschil tussen heupdominante en kniedominante bewegingen.
  • Welke oefeningen zijn optimaal voor sterke billen.
  • Hoe activeer je je bilspieren optimaal tijdens de uitvoering van de verschillende oefeningen.
  • Hoe dragen sterke billen bij aan het verminderen van rugklachten.
  • Hoe dragen sterke billen bij aan het verbeteren van je prestatie.

We gaan aan de slag met maximaal 20 deelnemers! Claim dus snel je plek en schrijf je in! En….bereid je voor op alle mogelijke scenario’s voor the day after… 😉.

Wanneer

Zondag 11 augustus

Tijd

11u tot 13u

Deelname is gratis voor Primal leden.

Zit de groep vol dan plaatsen we je op de wachtlijst. Wanneer je wel aangemeld bent en zonder afmelding niet present bent tijdens de workshop dan mag je de eerstvolgende workshop van B2M niet deelnemen.

B2M

Wie zijn wij

B2M staat voor Ben Mengelers en Mindy Thoolen. Daarnaast staat de afkorting voor ons motto "Born to Move you". We hebben een passie voor voeding, sport en mindset en helpen mensen op deze drie vlakken op weg richting hun doelstelling. Dat doen we door middel van individuele coaching, workshops en lezingen. De specifieke doelstellingen zijn voor iedereen verschillend, maar kunnen we grofweg onderverdelen in 4 categorieën: afvallen, prestatieverbetering, energie- & gezondheidsmanagement en het opbouwen van spiermassa.

We hebben beiden een (top)sportachtergrond. Ben in handbal en krachtsport/weightlifting, Mindy in krachtsport/fitness. Daarnaast zijn we continu bezig met ontwikkeling en bijscholing, nieuwe dingen leren en kennis en vaardigheden verdiepen. Onze werkwijze is praktisch en individueel, maar onderbouwd vanuit de wetenschap.

We hopen jou te zien bij een van onze workshops. Heb je een individuele vraag, neem dan gerust contact met ons op.