10 juni 2019 - 15 juli 2019

Newborn Primate Program

In week 24 starten er weer twee groepen van 10 deelnemers met het Newborn Primate Program; hét CrossFit beginners programma van Primal Performance.

Wees er snel bij

Check de planning!

Zoals gezegd starten we in week 24 met een nieuwe groep.

De lessen staan gepland op maandagavond van 21.00u tot 22.00u. 

**De groep is inmiddels al vol gepland. Heb je interesse? Plaats jezelf op de wachtlijst door contact op te nemen**

De planning

Bekijk de volledige lesplanning van beide groepen hieronder

  • 10 juni (2e pinksterdag, ja op deze dag zijn gewoon open)
  • 17 juni
  • 24 juni
  • 1 juli
  • 8 juli
  • 15 juli

Heb je vragen of wil je graag andere zaken bespreken, neem dan contact op. We doen ons best om je verder te helpen.

Keep in mind …

Ben je verhinderd, laat het ons weten

Weet je op voorhand al dat je een les verhinderd bent, laat het ons weten. We verwachten dat je alle 6 lessen aanwezig bent. Kun je meer dan één les niet aanwezig zijn, dan raden we af om aan het programma deel te nemen. Mocht je een les missen dan kunnen we de technieken van die les eventueel na afloop van het programma kort nog doornemen. 
 
Lukt het niet om planning technisch deel te nemen aan deze Newborn, niet getreurd. We verwachten in week 33 nog een Newborn te starten. 

Doe je mee?

Ja, Ik doe mee!

Je hoort dan binnen twee werkdagen of er nog plaats vrij is. Zo ja, dan ontvang je een bevestiging van aanmelding met daarin een betaal link en aanvullende informatie. Deelname aan het Newborn Primate Program bedraagt  65,00 en dient vooraf betaald te worden.

Wanneer er geen plaats vrij is dan zetten we jouw gegevens op de wachtlijst en hoor je van ons zodra er weer nieuwe groepen starten. Ook informeren we je over de andere mogelijkheden waarmee je wel al direct van start kunt gaan. Je hoeft dus absoluut niet stil te zitten tijdens het wachten.

Doe mee! En meld je vandaag nog aan.