15 juni 2019

Drakenboot sponsor event.

Op zaterdag 15 juni organiseren we bij Primal het drakenboot sponsor event. Door aan dit event deel te nemen maak je kans om je te kwalificeren voor het Primal team dat deelneemt aan het drakenboot festival op de Zuid-Willemsvaart in Weert. 

In totaal is er plaats voor 16 peddelaars en 1 trommelaar in de drakenboot. 

Klik hier om meer te lezen over het drakenboot festival. Wil je graag meer lezen over het drakenboot sponsorevent, scroll dan door naar beneden. 

Start jouw eigen actie!

Waar sponsoren we voor?

De volledige opbrengst van het drakenboot sponsor event wordt gedoneerd aan het goede doel; Jeugd in Beweging Weert (JiBW).

Overgewicht is momenteel één van de grootste bedreigingen van onze volksgezondheid. De helft van alle volwassenen leeft op dit moment met overgewicht. Kijkend naar de cijfers van de huidige opgroeiende generatie voorspelt dat niet veel goeds voor de toekomst.

JiBW zet zich in voor de gezondheid van jeugd in Weert doormiddel van het aanbieden van projecten waarbij jeugd gestimuleerd wordt om te bewegen.

Doneren mag hier!

Nice! Hoe werkt het?

Het drakenboot sponsor event bij Primal werkt als volgt. Elk deelnemend team, bestaande uit maximaal 4 personen, roeit 12 uur aan één stuk door.

Say what…?

12 onafgebroken, achtereenvolgende, constante, doorlopende, aaneengeschakelde, onophoudelijke, non-stop, voortdurende uren…?

Yep. Dat lees je goed.

Door deel te nemen aan het drakenboot sponsor event maak je op drie verschillende manieren kans om jezelf te kwalificeren voor het drakenboot festival.

Doe mee en maak je eigen actiepagina

Hoe kan ik mezelf kwalificeren?

Je kunt jezelf kwalificeren in de onderstaande categorieën.

Meeste meters geroeid.

Winner takes all.

De 2 teams die aan het einde van de 12 uur de meeste meters hebben geroeid mogen elk 2 deelnemers kiezen die deelnemen aan het drakenboot festival.

De andere twee personen van beide teams komen als reserve spelers op de lijst te staan voor het geval er een teamlid uitvalt.

Start jouw team!

Meeste geld ingezameld.

Priceless unicorn.

De 2 teams die aan het einde van het sponsor event het meeste geld hebben opgehaald mogen elk 2 deelnemers kiezen die deelnemen aan het drakenboot festival.

De andere twee personen van beide teams komen als reserve spelers op de lijst te staan voor het geval er een teamlid uitvalt.

Start jouw team!

Eén van de 8 getrokken lootjes.

Lucky bastard.

Wanneer je in één van de andere categorieën niet hebt gewonnen, dan maak je doormiddel van deze categorie alsnog kans een plaats te bemachtigen voor het drakenboot festival.

Onder de deelnemers die buiten de boot zijn gevallen… ;) …verloten we namelijk nog 8 plaatsten voor de drakenboot!

Start jouw team!

Hoe schrijf ik mijn team in?

Je wilt jouw team inschrijven. Aaaait, let's go champ! 

Klik hier om jouw teampagina te starten.

Klik vervolgens op "Start eigen actie". Vul de gevraagde informatie in. Bij "Uw volledige naam" mag direct de teamnaam worden ingevuld. Geef aan dat je je als team inschrijft en klik daarna op "Registreren".

Je krijgt daarna een korte tour zodat je jouw teampagina kunt personaliseren en weet hoe alles werkt. Klik rechtsboven op "Publiceren" en je kunt direct starten met geld inzamelen. 

Lukt het niet of heb je vragen? Let us know.